Iedereen in nederland kent het budgetmerk essence wel, de meningen zijn er over verdeelt en ik vind ook inderdaad dat veel van de producten troep zijn maar ik geef ze toch elke keer een nieuwe kans als het om nieuwe producten gaat.

Want eerlijk is eerlijk, ze hebben constant nieuwe producten. Vaak ook afgekeken van grote merken. Net zoals deze nagellak in pen vorm, ik kan me herrineren dat yves saint laurent deze ook in de collectie had en nog een merk waar ik even niet op kan komen.

een super-innovatie! nagels laten glanzen in een mooie nieuwe kleur is nog nooit zo gemakkelijk en snel gegaan. met slechts één klik en streek van het kwastje krijg je een geweldig resultaat.

Ik vind het eigenlijk een heel goed product, ik had een beetje me bedenkingen erover dat het vast een kliederboel zal worden met nagelak die uit de kwast loopt. Dacht ook dat het heel erg zou strepen maar eigenlijk is de substantie heel fijn, er zitten geen glimmers of glitters in deze kleur het is dus zeg maar zo'n jelly finish. Ik was ook erg verrast over de pigmentatie, 2 laagjes is genoeg en de kleur is ook leuk. Ga zeker de andere ook halen er zijn in totaal 6 kleurtjes. De prijs lag dacht ik rond de 2 euro, een koopje dus!


Picture
Picture
 
Picture
....en ze heet beautylovers!! Leuk dat je komt kijken en dat ik je maar vaker mag terug zien komen! :)

pfff het was nog best een grote klus om een leuke host site te vinden  voor een blog, ze zijn  allemaal zo standaard, je kunt zelf bijna geen aanpassingen doen zeg maar. Heb  gekozen voor weebly.com, echt super! heel makkelijk.

zo nu kan ik eindelijk beginnen artikelen te schrijven. jippie!!