Picture
Picture
Picture
Van china glaze


 
 

In webshop spotlight zal ik zo nu en dan  over mijn favo webshops vertellen Dit zijn natuurlijk altijd webshops waar ik zelf goede of geen goede ervaringen mee heb.

Als eerste aan de beurt is Authentic cosmetics wholesale. Hier koop ik vaak mijn mac artikelen tegen super prijzen. De levering is redelijk snel, alles goed verpakt en de verzendkosten zijn ook ok! Ook kun je er van uitgaan dat alles echt is en heb altijd alles in goede orde binnen gekregen!

Een selectie uit hun webshop, ze dragen echt veel merken zoals clinique, chanel, mac etc. Ook merken die wij niet in nederland kunnen bestellen zijn goed vertegenwoordigd! Heb de prijzen even omgerekend naar euro, de dollar staat nu echt redelijk dus het is slim om rond deze tijd te bestellen!Picture
Clinique oogschaduw voor €6,32 (normaal €18,50)
Picture
Bobbi brown lipcolor voor €7,08 (normaal €21)
Picture
Juicy Tubes voor €5,66 (normaal €19,50)
Picture
Mac studio stick foundation voor €13.45 (normaal €33)
Ze updaten ook  bijna dagelijks met nieuwe items, betalen kan gemakkelijk met paypal! De link: http://allcosmeticswholesale.com/
 

Geschreven door Maria Mosterd

Picture
Het boek gaat over Maria, een meisje dat op zeer jonge leeftijd in aanraking kwam met een loverboy. Ik heb dit boek in 2 keer uitgelezen, normaal ben ik echt geen grote lezer en zeker geen uren achter elkaar. Het was heel makkelijk geschreven, las er zo doorheen. Nergens werd omheen gedraait en ze zet alles zo neer zoals het is. Je gaat echt met maria meeleven als je door het boek heen gaat. Ik was een tijdje stil toen ik klaar was met lezen, en misschien heel stom dat ik dit nu zeg maar ik loop serieus om me heen te kijken als ik bijvoorbeeld door de stad loop, je wordt echt meegesleurd in het b0ek. Als je het hebt gelezen weet je vast waarover ik het heb!

Een heel goed boek en echt heel moedig dat maria dit zo allemaal op papier durft te zetten. Zeker lezen dit!
 
Picture

Our superior shadows are perfect applied wet or dry, and come in a stunning range of original colours. A light veil of shimmer ensures they double beautifully as a cheek highlighter.

Bonus : Comes in our signature candy-striped compact with mirror for easy application


 

Ik ben altijd te zwaar geweest, ik mag niet klagen ik weet dat ik er ok uitzie en aan mannelijke aandacht geen genoeg maar toch ben ik zeker niet tevreden met mijn gewicht. Het lijkt alsof het me niks doet maar je moet eens weten. Zo heb ik menig dieet geprobeert en ben soms zelf met pillen aan de slag gegaan. Ik ben een expert op dieet gebied en zou voor een ander zo een plan kunnen uitschrijven dat gezond is en lekker. Ik kan de meest interessante gerechten op tafel zetten met minimale calorieen.

Was ik alleen maar zo streng voor mezelf dat ik mezelf echt een nieuwe levenstijl aan kon meten. Kijk, weet je wat er gebeurt als ik naar de mac ga? Ik eet daar niet meer dan een ander geloof me, maar iets in mijn bovenkamer zegt dan dat me gezonde dag toch al over is en ik me net zo goed vol kan stoppen met andere troep.

Zo ook anderhalve week geleden..... alleen deze keer is het niet bij een dag gebleven, ik ben namelijk blijven hangen en ben er al zeker 10 aan het schansen!  dus ging ik gister op de weegschaal staan en tot mijn schrok was is 3,5 kilo aangekomen. Ik dacht dit is gewoon niet mogelijk! Ik vandaag weer op de weegschaal en ja hoor 3.5 kilo nog steeds. Serieus ik kon mijn ogen niet geloven.

Ik ben tot de dag van wanneer het vreetfestijn begon 8 kilo afgevallen met veel moeite en daar is nu zomaar in nog geen 2 weken 3.5 kilo weer van terug. Ik kon wel huilen!

Ik heb tegen mezelf gezegd dat ik het me echt niet toe kon laten om dit te accepteren, ik zal gezond eten. Kom op ik ben toch geen mietje! Kan het heus wel. Heb het niet over crash dieten even voor de duidelijkheid. Onder gezond versta ik tussen de 1200 en 1500 kcal per dag, genoeg beweging krijg ik op mijn werk. Gewoon netjes mijn fruit, zuivel en water tot me nemen elke dag.

Ik voel me zo levensloos nu, wat een impact het kan hebben op je lichaam.....

Zo dat moest ik kwijt!!!!

Morgen hoop ik het zonniger in te zien, ben wel echt van plan me best er voor te doen, het is gewoon zo zonde en ga me er ook niet beter op voelen!

 
Picture
Picture
Picture
Essence click & colour in hot coral
 

Naast de normale crystal clear drankjes (waar ik overigens fan van ben!!) komt crystal clear met shine. Eigenlijk hetzelfde idee als de normale crystal clear drankjes, namelijk bronwater zonder koolzuur met een lekker smaakje zonder calorien! Wat nieuw aan deze wonderwatertjes is dat ze extra ingredienten bevatten die goed zijn voor je huid zoals B-vitaminen en aloe vera.

In japan en omstreken is het al een trend om dingen aan voedsel en drank toe te voegen om er mooier van te worden en dit begint langzaam ook in nederland te komen. Zal er bnnenkort een artikel over schrijven!

De drankjes zijn er in 2 smaken namelijk cranberry vlierbloesem en appel jasmijn. Dit klinkt vreemd, die bloemen in je water maar het is juist heel lekker! Mijn favoriet is cranberry vlierbloesem. Ze komen in literflessen en zijn bij de grotere supermarkten te koop. En ja je voelt je echt goed als je dit drinkt, je krijgt het gevoel alsof je heel gezond bezig bent!

Om de drankjes te promoten heeft crystal clear ook een website de lucht in gegooit waar je onder andere een shine naar iemand kunt sturen (soort van e-card, best leuk!!) Ook staan er acties op de website

Picture
 

Pump up your lashes with king size maxi-fat brush. Makes lashes extra thick, spectacularly defined yet ultra light! Lashes are pumped up to 10 times their normal volume, and lifted up to 80% for a breathaking eye look. Enriched with collagen for healthy looking lashes.

Picture
De verpakking is best stevig  en mooi glimmend zwart. Er zit 7 ML in je zou denken dat dit meer had geweest aangezien de verpakking zo groot toont. Het borsteltje doet me een beetje denken aan lash stiletto van maybelinne, welke ik echt haat. Gewoon niet mijn ding. Van deze ben ik ook niet zo'n fan vind het eigenlijk hetzelfde doen als de lash stiletto alleen de formule is was dunner, een beetje gel achtig. Ik denk wel als je de lash stiletto fijn vind je deze ook goed gaat vinden. Hij verlengt je wimpers wel enorm maar van volume niet te spreken. Niet mijn ding helaas.....


 

Ben ik even blij dat ik gister toch mijn order niet geplaatst heb. Tot 28 mei is er een memorial day sale bij cherryculture.com, ik ga nu me bestelling plaatsten.

Vroeger was de verzendtijd van cherryculture echt onnodig lang maar hier zijn ze de laatste tijd echt flink op vooruit gegaan!

Picture