Picture
Villainess Zeep
Wat is het: Een stuk zeep.
Geur: Krakatoa
Kleur: Gelig met een roze bovenlaag.
Waar te koop: Poshbrats.com
Prijs: 4 pond

 
Picture
Mijn pakket is eindelijk gearriveerd!! :) Kijk mee wat ik bestelde!

 
Picture
Ik eet heel vaak pasta. Meestal neem koop ik gewoon vlees en dan gooi ik daar vanalles bij wat ik maar in huis heb. Ook pasta heb ik standaard in verschillende maten in een speciaal laadje liggen (m'n pasta stash lol) dus vandaar de vele pasta recepten. Vandaag eentje die erg lekker uit de bus is gekomen!!! Deze wou ik graag met jullie delen!

 
Picture
Kruidvat's Hydro oogcontour pads
Wat is het: Maskerdingetjes voor je oogomtrek
Geur: Bijna niets.
Waar te koop: Kruidvat
Prijs: 2,99

 
Picture
Een hele tijd geleden kan ik me herinneren dat ik ooit iets van dit merk geprobeerd heb. Het was namelijk een voetenproduct wat water magisch in gel laat veranderen waarin je je voeten kon laten weken. Dit ervaarde ik als een vreemde maar best prettige ervaring aangezien mijn voeten superzacht werden. Ik heb daarna nooit meer iets van het product gehoord of gezien totdat ik vandaag langs de website kwam.

 
Picture
Vandaag even een kleine review over deze bubble bar. Hij is te koop bij Posh Brats en is door hun zelf gemaakt. Hij kost 3 pond.

 
 
Picture
Yeey jippie whoehoeee!! mijn poshbrats.com haul is gearriveerd na 2 weken. Poshbrats.com verkoopt bath & body products van eigen merk maar ook van villainess. Kijk mee naar wat ik bestelde!!

 
 
Picture
Pop beauty's Little brown dress
Wat is het: Een palletje met oogschaduw, blush en een gloss
Kleur:
Komt in 1 kleur maar wel in andere edities
Geur: Typisch Pop beauty, kinder makeup geur
Waar te koop: Discountcosmetics4u
Prijs: £ 6.99