Picture
Ik heb de Natural Eye Shadow Collection gekocht vandaag! Ik ben er zo blij mee! Het is een van de mooiste palleten die ik ooit heb gezien! Ik was al erg blij met mijn Smokey eyes collection zoals je hier kunt lezen. Voor swatches, filmpje en foto klik je op Read More!


 
Mijn Eyeko bestelling is binnen en dit is wat ik besteld had:
Picture
De 6 nieuwe lakjes
Picture
Grafitti eyeliner, line & shine's en twee cadeautjes (whoehoee nog een super uitdrogende lipstick)
 
De Hema heeft 20% korting op alle huidverzorgingsproducten dus heb wat geshopt.
Picture
- Dehydrated skin daycream - €3,95
- Dehydrated skin nightcream - €4,40
- Dehydrated skin peeling & scrub - €3,95
 
Picture
Yay!! Mijn Custom Build palette is binnen! Al eerder schreef ik over het fenomeen ' wet eyeshadow ' daarover kun je hier meer lezen. Via ebay kwam ik bij de verkoper Tamanala en bestelde daar een palletje met 8 zelf gekozen kleurtjes. De levering duurde zo'n 1,5 week vanuit hong kong. Ok dus!

Ik ben er echt super blij mee. Ze bevatten zoveel pigment voor zo weinig geld! Echt ontzettend leuk deze palettes!

Ik heb geprobeert 2 quads te maken. Om de verschillende tinten te testen. Ze zijn zacht, blenden makkelijk en je hebt een ruime selectie om uit te kiezen. Op naar de foto's !!!


 
Picture
Enige tijd terug zag ik op makeuptalk.com een stash van iemand die heel erg veel blushes had van nouba (een italiaans merk) , die er ontzettend mooi uitzagen. Verpakt zoals die van nars :) Ik had gehoopt dat het een budget merk zou zijn maar helaas.... Het valt in de categorie Mac - Lancome. Ook kwam ik erachter dat het behoorlijk moeilijk te krijgen was. Deze dagen wordt het gewoon verkocht bij de Ici Paris XL. Met trots show ik jullie dan ook mijn eerste Nouba product! Een onwijs mooi quattro met herfstige tintjes! Vooral de koper kleur is zo mooi. Het zijn 'baked eyeshadows' die allemaal een bijna metallic finish over hun hebben. Hij kost € 33,50 maar dat is hij zeker waard!


 
Ik heb weer een nieuw palletje aangeschaft. De kleur is Makeup with me en bestaat uit 3 groen tinten. Je kunt hier de review lezen. Nu alleen even de swatch dus.
Picture
Picture
 
Naar aanleiding van dit filmpje:
Heb ik de scrub gemaakt. Dit is hoe de mijne eruit ziet:
Picture
De gewone suiker was op dus heb bastart genomen maar het werkt echt super! Dacht dat ik een hele glimmende huid zou krijgen van de olijfolie maar dit valt reuze mee als je je gezicht goed droog wrijft. Hmmm mijn huidje is in geen tijden meer zo zacht geweest!!!
 
Ik weet niet of jullie er al wel eens van gehoord hebben maar ik ga vandaag iets vertellen over wet eyeshadows. Nee het is gewoon een droge oogschaduw maar deze hebben een bijna metallic finish zoals die van vochtig gemaakte pigments van mac bijvoorbeeld. Maar dan gewoon in vaste vorm! Deze oogschaduws zijn helemaal niet duur, bevatten enorm veel pigment en zijn meestal erg zacht. Ze kunnen wel redelijk snel op gaan omdat ze zo zacht zijn maar voor de prijs die je ervoor betaal is dat helemaal niet erg.
Heel veel van deze oogschaduws komen uit korea en omstreken en ebay staat er vol mee!
Een voorbeeld hiervan is het merk Miss rose. De palettes zijn echt super! Ze zijn wel erg moeilijk te vinden. Heb er wel een paar op ebay gespot!
Picture
Picture
$24,95 op ebay
Zeg eerlijk hoe mooi zijn deze palettes wel niet! Klik hier voor een review
Picture
Naast de 40 palettes hebben ze er ook 1 met 24 kleurtjes deze kost $15,95 en is hier te bestellen. Ook heb ik een review gevonden en swatches Hier.
Ebay verkoper tamanala Verkoopt zelft palettes die je zelf kunt vullen, net als CS Hots Pots. Hier heb ik er 1 van besteld dus binnenkort een review!
Als je liever niet op ebay rondstruint heeft Cherryculture ook een paar merken die ook wet eyeshadows hebben. Ik zal de mijne later reviewen. Vooral de merken als starry en amuse hebben er redelijke veel in de collectie!

Jullie ook nog ergens wet eyeshadows gevonden? Laat het me weten!
 
Picture
Ik was al erg tevreden over de producten van Nail Tek en heb dus daarom bij mijn laatste bestelling ook de 10-speed besteld. Dit is dus een goedje met een pincet wat je op natte nagellak kunt druppen en het dus meteen droogt.

Wat Nail Tek zegt:
Nail Tek 10-SPEED

Professional quick polish drying drops

Thoroughly dries polish to a smooth, hard & shiny finish in 5 - 7 minutes.  Conditions cuticles without leaving greasy film. Applied over polish it prevents polish from smudging or scratching while polish is drying.  Great for pedicures too.

Picture
Picture
En hoe heb ik ooit zonder kunnen leven! Ok het droogt je nagels niet volledig. Maar het totale uithardingsprocess wordt wel versnelt. En je nagels krijgen een superglans! Je kunt zeg maar na 2 minuten over je nagels wrijven zonder ze te beschadigen. Na zo'n 30 min zijn ze volledig droog! (normaal bij mij zo'n 1,5 uur) Top dus! Een flesje van 15 ml waar je heel lang mee doet kost $4.99 op transdesign.com