Picture
Ik heb weer een winactie voor jullie!! Deze keer kun je een Flash lips van liparazzi winnen in de kleur rehab! Dit is echt een hele fijne gloss en je kunt mijn review er hier over lezen. Die van jou is uiteraard splikslinternieuw en heb ik speciaal voor de blog besteld!

Wat moet je doen? Heel simpel! reageer in de comments hieronder met een beautygerelateerde vraag. Schaam je nergens voor!! Ik zal de leukste eruit halen en die beantwoorden in een post! Vergeet niet je email adres in te vullen zodat ik je kan mailen als je hebt gewonnen. De winner zal willekeurig gekozen worden! Natuurlijk kun je gewoon weer mee doen ook al heb je de vorige keer ook meegedaan. Veel succes! Je kunt meedoen t/m zondag 29 november. Maandag 30 november zal ik de winnaar bekent maken!
Picture
 
Picture
De Peeling olijfolie is een heerlijke peeling voor het hele lichaam. Dankzij de gemalen olijvenpitten worden onzuiverheden en dode huidcellen moeiteloos verwijderd. Uw huid is weer als nieuw en voelt fluweelzacht aan.

De Peeling olijfolie biedt u alle natuurlijke, heilzame eigenschappen van olijfolie uit de Provence, gemalen olijven- en abrikozenpitten, galamboter uit biologische teelt, zoete amandelolie en aloë-veragel uit biologische teelt.

Onder dermatologisch toezicht getest.

+punt: De natuurlijke peelende microdeeltjes verwijderen op een milde manier alle onzuiverheden.


 
Picture
Ik heb een een webshop voor jullie gespot. Deze keer stel ik jullie voor aan YUM, een online webshop die  voornamelijk bad en body producten verkoop van het merk Bomb. Sommige van jullie zullen dit merk wel herkennen omdat er vroeger een kleine deel van de collectie bij de V&D werd verkocht. Ik heb even een kijkje op de website genomen en wat zien de producten er jummy uit! Toepasselijke naam dus. Ja hier ga ik snel iets bestellen! Overigens zijn de producten ook nog een stuk betaalbaarder dan Lush, de verzendkosten zijn niet extreem hoog en je kunt gewoon met paypal betalen! Hieronder een paar dingen van mijn wishlist, de prijzen zijn omgerekent !

Picture
Chocolate Toffee Cake Soap (€2.10) - Naughty, but very very nice. Your skin will love you for this! Indulge your cravings without the calories. Yummy!
Picture
Fantasy Island bath bomb (€2.15) - Drift away into a tropical paradise with this fruity bomb oozing with bath pearls, pineapple & Goji berries famed for their anti-oxidant properties.
Picture
Chocolate Dream Brulee (€2.60) - Float in a chocolate dream as the essential oils ease your worries away & the creamy cocoa butter envelops, softens & soothes your skin.
Picture
Passion Fruit Nutri-Butter (€1.88) - An exquisite & versatile body butter that melts into the skin to feed & nourish, with a heavenly passion fruit aroma.
 
 
En wel door Deb van http://www.beautygoddess.nl/!!

Mijn eerste tag overigens. Super leuk!!

How old were you when you first started to use make-up?
Een hele tijd terug zowiezo. Ik denk dat het de overgang was van groep 8 naar de brugklas! dus ik zal een jaartje of 11 a 12 geweest zijn.

Who inspired you to use make-up ?
Ik denk toch mijn moeder en mijn oma. Allebei toen al in bezit van een redelijke stash, die ik nu overtroffen heb :)

What was your first make-up product?
Good old Labello, de roze variant.

Why do you use make-up?
Ik zie het als een hobby, denk aan een schilder. Jezelf een hele andere look geven met een paar spullen is fascinerend

What’s the best beauty tip you’ve ever got?
Primers! en dan vooral eyeshadow basis. Hoe heb ik ooit zonder gekunt.

What’s your beauty tip for us?
Beetje bleek vandaag? Koop een mooie roze/perzik kleurige blush en breng hem niet alleen op je wangen aan maar ook heel licht op je slapen en op je oogleden. Roze frisse wintergloed!

How do you store your make-up?
In een ikea kast, Ik had eerst van die plastic lade  kastjes maar die werden te klein, dus ik heb het nu maar eens goed aangepakt!

How long does it take for you to apply your make-up?
Ligt eraan waar ik naar toe ga. S'morgens zo'n kwartier en voor de avond trek ik wel een half uur tot 45 min uit.

What’s your favorite make-up brand & why?
Mac, al heb ik uitzonderingen. Over het algemeen MAC omdat het pigment niveau geweldig is, het redelijk betaalbaar is (in vergelijking met dior etc.) en ze een ruim assortiment kleuren hebben.

which product do you really want to have at the moment?
Ik wil nog een palette van paradise te gebruiken als basis voor oogschaduw. En ik heb 3 palettjes op het oog van de nieuwe mac holiday collection.

En bij deze geef ik de tag door aan:  Elke van  http://prettybudget.wordpress.com/


 
Picture
Laats heb ik mijn Liparazzi lipsticks van Eyeko.com binnegekregen die ik had besteld. Deze ga ik vandaag voor jullie reviewen. De set kost 15 pond voor 3 lipsticks wat dus best voordelig is en de set bestaat uit de kleuren Groupie, Rehab en A-Lister.

Ik zal het maar meteen vertellen. Koop deze lipsticks niet! Dit zijn serieus de slechtste lipstick die ik de laatste tijd tegen ben gekomen. Luister en huiver, hier komt een hele waslijst aan negatieve dingen. De verpakking is ok maar oogt een beetje cheap. Wat heel irritant is dat de kleurnaam niet op de verpakking is gedrukt maar alleen op het doosje, wat de meeste van ons dus weggooien. Het lampje heeft hetzelfde idee al die van de glosjes en werkt prima! Spiegeltje ook niks op aan te merken.

 Maar dan komen we nu bij de lipstick zelf. Hij is echt droog as hell. Serieus, de velletjes springen bijna van me lippen. Hij presteert het om je gladde lippen er als rozijnen uit te laten zien! Niet normaal. De geur is ook echt bar slecht, denk aan de lipstick die je oma vroeger gebruikte.

 Ook de kleuren vind ik nou niet echt iets om trots op te zijn. Ik heb ook een lipgloss die ook de kleurnaam 'rehab' draagt maar overigens wel een hele andere kleur is. Raar want het is van dezelfde lijn.....


 
Picture
Zoals jullie waarschijnlijk ook al op andere beautyblogs hebben gelezen heeft de HEMA zijn assortiment kwasten uitgebreid met wat proffesionelere soorten. Ik heb zelf voor de oogschaduw kwasten gekozen, de blending brush en de gewone eyeshadow brush. Er was ook een eyeliner kwast en een foundation brush maar omdat ik die niet echt nodig heb, heb ik die overgeslagen. Het beste aan deze kwasten is dat ze van hele goede kwaliteit zijn en super goedkoop. Ja de oorhollandse worstengigant maakt ons beautymeisjes happy :P De kwasten zijn de herkennen aan de zwarte steel met wit HEMA logo, zijn super zacht en vallen niet uit! De kleinere kwasten zoals die voor je ogen en lippen zijn €2,25 en de grotere zoals die voor bijvoorbeeld foundation kosten €2,95. Lekker budgetproof!


 
Deze keer heb ik weer H&M swatches voor je. Het zijn de trio's die iets duurder zijn voor H&M begrippen maar nog steeds zijn geld dubbel en dwars waard zijn! Ze kosten €6,95 per stuk en zijn naar mijn weten in 4 kleurcombinaties verkrijgbaar. Ik heb er 3 van. De verpakking is stevig en mooi strak.